Μαγνησία: Άνδρας νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα

Μαγνησία: Άνδρας νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα

Θρίλερ στη Μαγνησία με πτώμα άντρα να εντοπίζεται σε δύσβατο σημείο στον Πτελεό. Αγωνιούν οι συγγενείς 49χρονου αγνοούμενου της περιοχής, μήπως πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο.

Το πτώμα εντοπίστηκε το πρωί, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Επειδή ο νεκρός άνδρας ήταν δεμένος χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, τεκμαίρεται ότι πρόκειται για δολοφονία, πλην όμως τις απαντήσεις θα δώσει με σχετική σαφήνεια η ιατροδικαστική εξέταση. Ο 49χρονος που προαναφέρεται, αγνοείται από τα τέλη Απριλίου.

Τον Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι ο 49χρονος κληρονόμησε 20.000 ευρώ, γεγονός που εικάζεται ότι ίσως έπαιξε ρόλο στην εξαφάνιση του άτυχου άνδρα, που ζούσε μόνος σε οικία, κοντά στην παραλία του Πτελεού. Ο άτυχος άνδρας είχε κάποιες ψυχολογικές ιδιαιτερότητες και οι συγγενείς του τον χαρακτήριζαν πολύ ευαίσθητο και αγχωμένο, την δε ημέρα που εξαφανίστηκε τρία άτομα κατέθεσαν ότι τον είδαν, αλλά “ήταν σε κατάσταση σύγχυσης”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι