Πανικός στο μετρό της Νέας Υόρκης από επίθεση ενόπλου

Μακελειό από ένοπλη επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης

Μακελειό σημειώθηκε από ένοπλη επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 13 τουλάχιστον τραυματίες. Ο ένοπλος δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως, ενώ την ώρα της επίθεσης πετούσε και καπνογόνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία βρέθηκαν πολλά καπνογόνα στο σημείο ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχει γίνει σύλληψη για την επίθεση. Ο άνδρας που έκανε την επίθεση φορούσε στολή εργαζομένου στο ΜΕΤΡΟ. Ακολούθησαν σκηνές πανικού και κάποιοι από τους τραυματίες, μπήκαν σε άλλο τρένο για να καταφέρουν να πάνε σε άλλο σταθμό και να σωθούν.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς αλλά είναι μεγάλος ο αριθμός των τραυματιών, καθώς η αιματηρή επίθεση έγινε σε ώρα αιχμής. Για την ακρίβεια, το πρώτο τηλεφώνημα στην Αστυνομία που ανέφερε την επίθεση, έγινε στις 8.27 το πρωί (τοπική ώρα).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι