Μακελειό από πυροβολισμούς σε εταιρεία στην Νεβάδα

Μακελειό από πυροβολισμούς σε εταιρεία στην Νεβάδα

Ο δράστης της επίθεσης αυτοκτόνησε.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε κτίριο με γραφεία στο Σάμερλιν του Λας Βέγκας στην Πολιτεία της Νεβάδα. Μεταξύ των νεκρών είναι και ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι υπήρχε «ενεργό περιστατικό» με ένοπλο, σε γραφείο δικηγορικής εταιρείας. Σύμφωνα με τον σερίφη Kevin McMahill, στο σημείο βρέθηκαν δύο νεκροί, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης είναι ο τρίτος νεκρός, ο οποίος αφού σκότωσε το ζευγάρι αυτοκτόνησε. «Ο ύποπτος δεν σκοτώθηκε από την αστυνομία. Πιστεύουμε ότι αφαίρεσε ο ίδιος την ζωή του», είπε ο σερίφης.

Οι εργαζόμενοι εκκενώνονται από το κτίριο και η αστυνομία ερευνά για το κίνητρο του δράστη. Ο Kevin McMahill είπε στους δημοσιογράφους ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η σχέση του ενόπλου με το ζευγάρι. Σε αυτή την φάση δεν υπάρχει απειλή και οι αρχές έχουν άρει το λοκ ντάουν που είχε επιβληθεί στα σχολεία της περιοχής.

Πηγή: enikos.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι