Μακρόν: Η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από λόγια, αν αυτά δεν ακολουθούνται από έργα

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

«Όσον αφορά στα κυριαρχικά δικαιώματα στη Μεσόγειο, πρέπει να είναι κανείς συνεπής σε λόγια και έργα. Μπορώ να σας πω ότι η Τούρκοι μόνο αυτό καταλαβαίνουν» τόνισε ο Μακρόν σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα.

“Αποφάσισα να κρατήσω σκληρή στάση έναντι των τουρκικών ενεργειών στην Ανατολική Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι για να θέσω τις κόκκινες γραμμές, καθώς η Αγκυρα καταλαβαίνει από λόγια μόνον όταν αυτά ακολουθούνται από ανάλογα έργα συνεπή προς αυτά», είπε ο Γάλλος Πρόεδρος. «Αυτό που έκανε η Γαλλία ήταν σημαντικό. Έθεσα τις κόκκινες γραμμές. Το έκανα και στη Συρία»

Τις δηλώσεις αυτές έκανε απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, κατά την επίσκεψή του το σήμερα το απόγευμα σε  φαρμακοβιομηχανία λίγο έξω από το Παρίσι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι