Δύο εγκλήματα σε λίγες ώρες – Δολοφονία στη Νίκαια και μαχαίρωμα στην Ερμού

«Μαμά βγες έξω, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά» - Πώς ο 64χρονος δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια
¢ðïøç ôïõ óçìåßïõ óôçí ïäü Êõæßêïõ óôç Íßêáéá, üðïõ óçìåéþèçêå äïëïöïíßá, ôçí ÐáñáóêåõÞ 01 Ìáñôßïõ 2024. Äïëïöïíßá óçìåéþèçêå óÞìåñá ôï ðñùß, ìå Ýíáí 64÷ñïíï íá óêïôþíåé ôïí ãáìðñü ôïõ êáé óôç óõíÝ÷åéá íá âÜæåé êáé ï ßäéïò ôÝëïò óôç æùÞ ôïõ. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÉÔÓÁÑÁÓ

Σοκάρουν οι πληροφορίες γύρω από τη δολοφονία του 40χρονου άνδρα από τον 64χρονο πεθερό του στη Νίκαια. «Μαμά μαμά βγες έξω κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά», φέρεται να είπε ο ανήλικος γιος του άτυχου άνδρα λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο 64χρονος τον εκτέλεσε με μία καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης και αυτόχειρας που ζούσε στη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα είχε χωρίσει με τη συζυγό του. Η τελευταία φέρεται να ζούσε τον τελευταίο καιρό με την κόρη της και τον γαμπρό της στο σπίτι τους στη Νίκαια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 64χρονος έφτασε στην Αθήνα και έστησε καρτέρι στον γαμπρό του έξω από το σπίτι του καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό του.

Έτσι λοιπόν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκε έξω από το γκαράζ του σπιτιού στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια και αφού εκτέλεσε τον γαμπρό του στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του θύματος που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έβλεπε από το μπαλκόνι το περιστατικό. Μόλις κατάλαβε τις προθέσεις του πατέρα της φώναξε στο θύμα: «Στέλιο, μπες γρήγορα μέσα», αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε ότι τη σκηνή του φόνου την είδε και το 4,5 ετών παιδί του θύματος το οποίο φώναξε: «Μαμά, μαμά κάποιος κακός άνθρωπος σκότωσε τον μπαμπά». Σημειώνεται πως πρόκειται για δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι προηγήθηκε μεταξύ τους και οι λόγοι του νέου αυτού αδιανόητου εγκλήματος.

Μαχαίρωμα στην Ερμού

Λίγο μετά, μία γυναίκα βρέθηκε βαριά μαχαιρωμένη στην οδό Ερμού και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη με την κατάστασή της να είναι σοβαρή.

Για το εν λόγω περιστατικό, έχει εντοπιστεί από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο, το οποίο και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό. Η γυναίκα παρελήφθη λίγο πριν τις 14:00 από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν δράστης και θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι