Μάνα και κόρη νεκρές σε τροχαίο στα Χανιά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σε σφοδρή  πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σκοτώθηκαν μια 60χρονη μητέρα με την 29χρονη κόρη της, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 65χρονος πατέρας της οικογένειας, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ.

Η 29χρονη κοπέλα που ήταν και η οδηγός του οχήματος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε στο χειρουργείο. Η μητέρα σκοτώθηκε επί τόπου.

 

Το δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, όταν ένας 57χρονος, που είχε στο όχημά του και την 8χρονη εγγονή του, ενώ κινείτο προς το Ρέθυμνο, μπήκε -άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες-  στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας.

Το αυτοκίνητο της δεύτερης οικογένειας μετατράπηκε σε άμορφες μάζες σιδερικών. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Στο άλλο όχημα, ο 57χρονος και η 8χρονη, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι