Μανώλης Λιδάκης: Αντιμέτωπος με δυο σοβαρά χειρουργεία, αναβάλλει την περιοδεία του

Μανώλης Λιδάκης: Αντιμέτωπος με δυο σοβαρά χειρουργεία, αναβάλλει την περιοδεία του

Η ξαφνική υποβολή σε δύο επεμβάσεις αναγκάζει τον Μανώλη Λιδάκη να αναβάλει την περιοδεία που είχε προγραμματίσει.

Σε ανάρτησή του γράφει τα εξής: «Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…».

Μόλις μία εβδομάδα πριν, ο Μανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων θεμάτων, για την επιτυχία και τους λάθος ανθρώπους που συνάντησε στην καριέρα του, όμως δεν είχε πει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό σχετικά με την υγεία του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι