Μαντζουράνης για παραίτηση Τσίπρα: “Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια του”

Μαντζουράνης για παραίτηση Τσίπρα: "Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια του"

«Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα», υπογραμμίζει σε δήλωση του ο Γιάννη Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Γ. Μαντζουράνη: «Θλίψη, οργή, προβληματισμός, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Λογικό κι αναμενόμενο. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε. Παραμερίζει για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Θα είναι παρών στην προσπάθεια για βαθιά ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, όπως ξεκάθαρα δήλωσε.

Και ο δημόσιος λόγος του ήταν και είναι πολιτική δέσμευση. Η ανυπόκριτη αξιοπρέπεια της στάσης του και η έμπρακτη επιβεβαίωση των λόγων ότι αρχές και αξίες δεν κρίνονται από αξιώματα και καρέκλες, επιβάλλουν σεβασμό από όλους μας. Είμαι περήφανος, που βρέθηκα στους ίδιους αγώνες μαζί του. Ο αγώνας συνεχίζεται!».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι