Μαντζουράνης: “Πλαστά τα SMS Καλογρίτσα”

Ανοιχτή εκδήλωση του Γιάννη Μαντζουράνη στο "Ble Azure" στην παραλία Αλίμου.

Ο συνήγορος του Νίκου Παππά, Γιάννης Μαντζουράνης, προχώρησε σε δήλωση για τα SMS που ισχυρίστηκε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ότι του είχε αποστείλει ο πρώην υπουργός. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαντζουράνη:

«Σήμερα προσκομίσαμε αποδείξεις ότι τα SMS, που εμφανίστηκαν από την πλευρά του κυρίου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, είναι μη γνήσια και προσβλήθηκαν ως πλαστά. Είναι προϊόντα ενός παρακράτους, που επιχειρεί τη πολιτική δολοφονία του Νίκου Παππά και, μέσω αυτής, την δυσφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ο κύριος Μητσοτάκης υιοθέτησε και ξέπλυνε δημόσια την πλαστογραφία, για να σπιλώσει τον Αλέξη Τσίπρα, αποκαλύφθηκε ποιος προΐσταται των πλαστογραφιών. Είναι ο ίδιος, που προΐσταται και των υποκλοπών. Προειδοποιούμε: Πλαστογραφίες, μηχανορραφίες και προγραφές δεν θα περάσουν, ούτε εντός ούτε εκτός του δικαστηρίου» κατέληγε η δήλωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι