Μαρινάκης για Βερβεσό: “Επέλεξε να γίνει μέρος μια προσπάθειας εργαλειοποίησης των Τεμπών”

Μαρινάκης για Τέμπη: Το μήνυμα σε αυτή τη συγκέντρωση είναι η δικαιοσύνη, η αλήθεια και το "ποτέ ξανά"

Επίθεση στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Δημήτρη Βερβεσό εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών και την έκθεση πραγματογνώμονα που είδε το φως της δημοσιότητας.

«Ο Πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Βερβεσός επέλεξε να φύγει από τα όρια της θεσμικής του ιδιότητας και διατύπωνε απόψεις και θέσεις», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Έχω δει πολλές συνεντεύξεις του κ. Βερβεσού που μιλάει για συγκάλυψη και τα έλαια σιλικόνης και κατηγορεί τον πρωθυπουργό. Μιλάει για μπάζωμα με σκοπό την συγκάλυψη. Επέλεξε να αποκτήσει μια πολιτική στάση και να γίνει μέρος μια προσπάθειας εργαλειοποίησης. Όταν επιλέγεις να διατυπώνεις σοβαρότατες κατηγορίες πόσο σοβαρό είναι να τα λες όλα αυτά ενώ ξέρεις την αλήθεια; Πόσο αξιόπιστος είσαι; Πόσο θέλεις να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να λάμψει η αλήθεια;»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx