Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποιεί τρομοκρατικές οργανώσεις

Οι δικηγόροι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η γυναίκα του Καίσαρα...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ωραιοποιεί την “τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς” και αναφέρθηκε στην γκάφα με την φέτα, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτος.

Όσον αφορά στην ακρίβεια, είπε ότι «η αντιπολίτευση ακολουθεί δύο επί μέρους στρατηγικές και τάζει στους πάντες τα πάντα, ακοστολόγητα προγράμματα, λεφτά από λεφτόδεντρα, λες και παίζει monopoly με λεφτά τα οποία δεν υπάρχουν. Και η δεύτερη τακτική είναι fake news, ψέματα, αλλοίωση της πραγματικότητας. Είναι σημαντικό να συζητάμε πόσο κάνει το λάδι, η φέτα, αρκεί να μην παραποιούμε τις δηλώσεις των πολιτικών αντιπάλων, να μην κάνουμε έμμεση ή άμεση μονταζιέρα» προσέθεσε.

«Δεν μπορεί να αιωρείται ένα ψέμα», υποστήριξε, «να μην απαντάται οποιαδήποτε αιτίαση μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις στους πολίτες. Ο πρωθυπουργός στη Βουλή παρέθεσε ένα επίσημο έγγραφο του ΙΕΛΚΑ το οποίο έκανε σύγκριση τιμών πάνω σε μια συσκευασία 500 γραμμαρίων.  Συνέκρινε ίδιο προϊόν, ίδια ποσότητα. Ούτε είπε στη Βουλή ότι η φέτα το κιλό έχει 6,28» κατέληξε επ΄αυτού.

Για τη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι στη Χαμάς υπάρχουν και εξτρεμιστές και μη εξτρεμιστές, είπε ότι είναι μια απαράδεκτη δήλωση και στερείται οποιασδήποτε λογικής. «Ας κάτσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος να διαβάσει τι σημαίνει τρομοκρατία. Είναι σαν να συζητάμε αν τώρα έξω έχει μέρα ή νύχτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς, προσπαθεί έστω και έμμεσα, να ωραιοποιεί ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανθρώπους, σκοτώνει ανελέητα αμάχους. Όλη αυτή η τραγική πραγματικότητα στη Γάζα έχει μια αρχή: την επίθεση στη Χαμάς στο Ισραήλ, όπου έγιναν βιασμοί, δολοφονίες ανθρώπων, ομαδικές σφαγές από την Χαμάς» είπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι