Μαρινάκης: Θετική εξέλιξη η αποφυλάκιση Μπελέρη αλλά δεν ξεχνάμε τι έγινε εδώ και 17 μήνες

Μαρινάκης: Θετική εξέλιξη η αποφυλάκιση Μπελέρη αλλά δεν ξεχνάμε τι έγινε εδώ και 17 μήνες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ερωτώμενος για την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη είπε ότι αυτή αποτελεί θετική εξέλιξη, αλλά τόνισε ότι «αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε τους τελευταίους 17 μήνες και όσα συνέβησαν, γιατί στο πρόσωπο του Μπελέρη η κυβέρνηση βλέπει την Ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας που θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε».

Ο Παύλος Μαρινάκης προσέθεσε ότι ο Φρ. Μπελέρης «είναι εκλεγμένος ευρωβουλευτής και θα εκπροσωπεί στην Ευρωβουλή και τη μειονότητα». Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο των Τιράνων αποφάσισε σήμερα την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα της υπεράσπισής του. Ο ευρωβουλευτής είχε ήδη εκτίσει τα δυο τρίτα της ποινής φυλάκισής του η οποία ούτως ή άλλως θα τελείωνε πολύ σύντομα. Η απόφαση του δικαστηρίου συνοδεύτηκε από την δέσμευση του αποφυλακιζομένου να επικοινωνεί σε τακτά χρονικά διαστήματα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία λόγω του ότι είναι ευρωβουλευτής και θα ζει πιθανόν πλέον στις Βρυξέλλες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx