“Μας είχαν απειλήσει” λέει η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar της

“Μας είχαν απειλήσει” λέει η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar της

“Πόλεμο” εναντίον της ίδιας και του συζύγου της καταγγέλλει η Φανή Χαλκιά για την έκρηξη που σημειώθηκε στο beach bar – εστιατόριο που διατηρεί το ζευγάρι στη Στούπα Μεσσηνίας σήμερα τα ξημερώματα, και στο οποίο άγνωστοι είχαν βάλει προ καιρού και φωτιά.

Η ολυμπιονίκης στίβου καταγγέλλει ότι την είχαν προειδοποιήσει ότι τα δύο μαγαζιά που είχε ανοίξει εκεί ο σύζυγός της, Λούης Καραμάνος, δεν θα δουλέψουν, αλλά η ίδια δεν πίστεψε ότι θα έφταναν τα πράγματα εκεί που έφτασαν. Σημειωτέον ότι ο σύζυγος της ολυμπιονίκου υπέστη πέρσι ρήξη ανευρύσματος και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, οπότε έχει αναλάβει εκείνη τις επιχειρήσεις του.

Την ώρα της έκρηξης το κατάστημα ήταν κλειστό και σημειώθηκαν μόνον υλικές ζημίες. Η κα Χαλκιά σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής: «Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται. Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram η Φανή Χαλκιά.

«Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δύο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ.

»Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face) και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο.

»Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο», καταλήγει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι