Μάσκα στο ΙΧ αν είμαι με την πεθερά μου; Κι αν κάνω τζόγκινγκ; Ή πεινάσω στις 2 το νύχτα;

Ζάκυνθος

Κι αν κάποιος ξεκινήσει από κίτρινη περιοχή και φτάσει στην Αθήνα στις 3 το πρωί; Θα περιμένει στην Εθνική; Και αν κάποιος κάνει τζόγκινγκ μόνος του; Ή αν είναι με τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο; Κι εκεί μάσκα; Και η πίτσα; Αν πεινάσουμε στη 1 τη νύχτα;

Διευκρινίσεις για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, αναμένονται στην ενημέρωση στις 6 μ.μ. από την Πολιτική Προστασίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν κάποιος αθλείται (όπως και τα παιδιά την ώρα της γυμναστικής στο σχολείο) δεν θα φοράει μάσκα, εκτός και αν τρέχει σε πολυσύχναστο σημείο. Επίσης το dilivery θα συνεχίζεται και μετά τις 12:30 τη νύχτα.

Τα δύο νέα μέτρα τίθενται τίθεται σε ισχύ από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί του Σαββάτου (24/10) και αφορούν στη “χρήση της μάσκα παντού” και στην απαγόρευση κυκλοφορίας 00:30 έως τις 05:00 το πρωί στις ‘πορτοκαλί’ και ‘κόκκινες’ περιοχές (επίπεδο 3 και 4). Θα εξαιρούνται μόνον επείγοντα ιατρικά περιστατικά και εργαζόμενοι, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βεβαίωση του εργοδότη τους.

Στο 3 και στο 4 βρίσκεται σχεδόν η μισή Ελλάδα

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι