Ματζικέρτ, Πορθητή και Κεμάλ φέρνει στις εκλογές ο Ερντογάν (video)

Ο επιτήδειος ουδέτερος δεν το βάζει κάτω, Απόστολος Αποστολόπουλος

Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν δόθηκε στη δημοσιότητα, με τον ίδιο στον ρόλο του αφηγητή. Στο βίντεο παρουσιάζεται η ιστορία των Τούρκων από τη μάχη του Ματζικέρτ, τον Μωάμεθ Β’, τον Κεμάλ με κατάληξη στον ίδιο, ο οποίος διηγείται την τουρκική ιστορία, στην τουρκική της εκδοχή.

«Τουρκία, εσύ είσαι στην αρχή του δρόμου, ο Άλπ Αρσλάν που άνοιξε τους δρόμους της Ανατολίας, είσαι ο Μελίκ Σαχ που ανύψωσε τους προγόνους σου… Όπως είπε ο Πορθητής, εκεί που φτάνει η θέλησή σου να φτάνουν τα όνειρά σου.

“Yψώνεις το ξίφος σου και η Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί το στρατό σου. Δεν είσαι αυτή που άλωσες εδάφη, αλλά άλωσες καρδιές. Δώσε το χέρι να συνεχίσουμε πιο δυνατά…Για το μέλλον», λέει ο Ερντογάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version