VIDEO

Μαύρος: Στις 19:00 το exit poll της MRB – Ίσως η αποχή να είναι άνω του 60%

Μαύρος: Στις 19:00 το exit poll της MRB – Ίσως η αποχή να είναι άνω του 60%

Ο Δημήτρης Μαύρος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος MRΒ, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Open είπε πως εργαζόμενοι της εταιρείας του βρίσκονται σε 100 σχολεία για να έχουν δείγμα exit poll και πως αυτό θα είναι έτοιμο στις 19:00, με το κλείσιμο των καλπών.

Για την εποχή είπε ότι «είναι ένα περίεργο φαινόμενο αυτή τη φορά. Με τα στοιχεία που είχαμε τις προηγούμενες μέρες, λέγαμε πως η συμμετοχή θα είναι 55-45%. Σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν και τις πολιτικές και τις  καιρικές, μπορείς να πεις ότι είναι ίσως η συμμετοχή μειωθεί στο 45%. Πολλοί εικάζουν πως η αποχή μπορεί να έχει μπροστά το 6».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx