Μάχη στήθος-στήθος για τους φιλελεύθερους και τους τραμπιστές στην Σλοβενία

Μάχη στήθος-στήθος για τους φιλελεύθερους και τους τραμπιστές στην Σλοβενία

Εκλογικό θρίλερ στην Σλοβενία.

Το φιλελεύθερο κόμμα του απερχόμενου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Γκολόμπ, Κίνημα για την Ελευθερία (GS), και η παράταξη του πρώην πρωθυπουργού, του θιασώτη του τραμπισμού Γιάνες Γιάνσα, το Σλοβενικό Δημοκρατικό Κόμμα (SDS), εξασφαλίζουν από 28% περίπου των ψήφων μετά την καταμέτρηση του 90% των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές στην Σλοβενία.

Πέντε ακόμη κόμματα αναμένεται να εισέλθουν στο σλοβενικό κοινοβούλιο και βάσει των πιθανών συμμαχιών, κανένα από τα δύο στρατόπεδα δεν φαίνεται σε θέση να εξασφαλίζει την απόλυτη πλειοψηφία των 90 εδρών.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx