Μαξίμου: Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση Σπυράκη – Ζάεφ

Μαξίμου: Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση Σπυράκη – Ζάεφ

«Η κ. Σπυράκη συνελήφθη ψευδόμενη κατ’ εξακολούθηση για τις μυστικές συναντήσεις της, κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη, με τον Ζόραν Ζάεφ», σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Χθες η ΝΔ δε βρήκε λέξη να πει για την αποκάλυψη ότι ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της πΓΔΜ να μην αναζητηθεί λύση με τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά σε δεύτερο χρόνο εάν ο κ. Μητσοτάκης έρθει στην εξουσία, προκειμένου να μη διασπαστεί προεκλογικά η ΝΔ».

«Σήμερα ο τυχαίος καφές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ είχε κανονιστεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια από το διπλωματικό γραφείο του κ. Μητσοτάκη και η συνάντηση δεν ήταν τόσο “τυχαία”, αλλά έγινε στο ξενοδοχείο “Courtyard by Mariott Brόssels”, στο οποίο διέμενε η επίσημη αποστολή του Ζόραν Ζάεφ.

Το μόνο που μένει στον κ. Μητσοτάκη, είναι να αποπέμψει άμεσα την “ειδική απεσταλμένη του”», καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version