Μαζεύουν σφαίρες από αυλή στο Μενίδι

Μαζεύουν σφαίρες από αυλή στο Μενίδι

Παρότι μετά το θάνατο του άτυχου 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε στην αυλή του σχολείου του όλοι έμαθαν ότι οι “γιορτινοί πυροβολισμοί” είναι επικίνδυνοι, το φαινόμενο συνεχίζεται.

Τετραμελής οικογένεια στο Μενίδι που είχε βγει να παρακολουθήσει τα πυροτεχνήματα της πρωτοχρονιάς από το μπαλκόνι του σπιτιού, άκουσε και περίεργους ήχους που παρέπεμπαν σε πυροβολισμούς, οπότε ξαναμπήκαν όλοι μέσα στο σπίτι άρον-άρον.

Την επομένη το πρωί διαπίστωσαν ότι παρά τρίχα γλίτωσαν, καθώς βρήκαν στην αυλή και στο ΙΧ τους σφαίρες. Συγκεκριμένα βρήκαν δύο σφαίρες στην αυλή και μια τρίτη που έσπασε  το παρμπρίζ του αυτοκινήτου της οικογένειας. «Ακούγαμε όπλα. Ο γιος μου μάζεψε το παιδί του και μπήκαν μέσα. Αν έβγαινα λίγο νωρίτερα, γιατί έψαχνα τον σκύλο μου, μπορεί να χτυπούσαν εμένα αντί για το αυτοκίνητο. Γινόταν χαμός, μου θύμισε πόλεμο», είπε η γιαγιά της οικογένειας σε συνέντευξή της προς τηλεοπτικό σταθμό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx