Μαζί μέχρι τέλους: Πνίγηκε ηλικιωμένη, όπως και ο σύζυγός της που βούτηξε για να τη σώσει

Μαζί μέχρι τέλους: Πνίγηκε ηλικιωμένη, όπως και ο σύζυγός της που βούτηξε για να τη σώσει

Τραγική τροπή πήρε το απογευματινό μπάνιο ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από τη Σάμο, που πήγαν για κολύμπι στην Μυκάλη, στην παραλία του Μαυρίκου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γυναίκα, ηλικίας 75 ετών, μπήκε πρώτη στη θάλασσα. Κάποια στιγμή ένας εξίσου ηλικιωμένος λουόμενος παρατήρησε ότι η γυναίκα δεν κινείτο και  ειδοποίησε αμέσως τον 79χρονο σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία. Εκείνος βούτηξε μεμιάς για να τη σώσει, αλλά σε λίγο δυστυχώς έχασε κι αυτός τη ζωή του. Τεκμαίρεται ότι και οι δύο έπαθαν ανακοπή, όμως θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Τα ρεύματα απομάκρυναν το νεκρό ζευγάρι στα ανοιχτά και ανασύρθηκαν και οι δύο από φουσκωτά σκάφη που έπλεαν στην περιοχή ή που πιθανόν βγήκαν στα ανοιχτά ειδικά για να σώσουν το ζεύγος των ηλικιωμένων. Στο σημείο έφθασαν δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα του Λιμεναρχείου Σάμου, αλλά πλέον κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι για το ζευγάρι.

Πηγή: samos24

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι