Με 17 ψήφους κηρύχθηκε έκπτωτος ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Τελειώνει η διαμονή στο πολιτικό ρετιρέ, Σταύρος Λυγερός

«Έκπτωτο» με ψήφους 17 υπέρ, μία κατά και μία αποχή έκρινε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κείμενο απόφασης θα αναφέρεται ότι πρέπει να τηρούνται οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί δημοκρατικά από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Αναμένεται επίσης να λυθεί το θέμα της νομικής και διοικητικής ευθύνης του κόμματος μέχρι την εκλογή νέου προέδρου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «H K.E. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ανώτερο όργανο του κόμματος και αυθεντικός ερμηνευτής του Καταστατικού, υπερψηφίζοντας την πρόταση άρσης εμπιστοσύνης, κήρυξε αυτόματα έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος και ενεργοποίησε τις διατάξεις του καταστατικού για τη διενέργεια εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος. Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών. Συνεπώς, το ζήτημα αυτό είναι λήξαν.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx