Με απόλυτη μυστικότητα η κατάθεση του δευτέρου μηνυτή του Λιγνάδη

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Κατέθεσε στις δικαστικές Αρχές ο δεύτερος μηνυτής που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό. Για λόγους προστασίας της ταυτότητάς του, κατέθεσε στην ανακρίτρια τις βραδινές ώρες, αφότου είχε έρθει από τη Σουηδία, όπου και διαμένει, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Ο μάρτυρας φαίνεται πως επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του, ενώ πρότεινε και την εξέταση ακόμη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άτομα που είναι σε θέση να καταθέσουν για τις άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι μάρτυρες είναι πρόθυμοι να καταθέσουν ενόρκως στη Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο συνήγορος του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, κατέθεσε αναφορά- καταγγελία κατά της 19ης τακτικής ανακρίτριας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του πελάτη του.

Η ανακρίτρια, όπως κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας, δεν έδειξε κανένα ενδοιασμό «για παράνομη συνεργασία της με τους ψευδομηνυτές αλλά και τους αναξιόπιστους και ανήθικους μάρτυρες κατηγορίας, ένας εκ των οποίων έχει προσώρας αλλάξει τέσσερις φορές την κατάθεσή του». «Διεξάγει έρευνες χωρίς την παρουσία Εισαγγελέως και χωρίς να έχει καλέσει τον κατηγορούμενο ή τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, όπως έκανε χτες, με μόνη την παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι μετέφεραν χάρτινες κούτες, χωρίς κανέναν έλεγχο από την αποθήκη του διαμερίσματος του κυρίου Λιγνάδη στην ταράτσα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx