Με καραμπίνα σκότωσαν τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι – Πισώπλατα

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Άγνωστο αν σκότωσαν τον Μπάμπη στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός ή τον μετέφεραν εκεί σκοτωμένο. Πάντως η σορός φέρει τραύματα από καραμπίνα.

Ο νεκρός εντοπίσθηκε από εκπαιδευμένο σκύλο που από χθες είχε οδηγήσει την αστυνομία στην συγκεκριμένη περιοχή των βάλτων, αλλά οι δυνατοί βοριάδες δεν βοηθούσαν το σκυλί να αξιοποιήσει περισσότερο την όσφρησή του. Έγιναν και από ψηλά έρευνες από drone στο σημείο. Σήμερα που οι συνθήκες ήταν καλύτερες ο σκύλος τους οδήγησε με μεγαλύτερη ακρίβεια εκεί όπου τελικά βρέθηκε η σορός.

Οι αστυνομικοί τώρα συνεχίζουν να αναζητούν το κινητό του  θύματος και την καραμπίνα που φέρεται να είχε μαζί του το βράδυ που συναντήθηκε με τον κρεοπώλη. Η σορός βρέθηκε κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε εντοπίσει στο επιμαχο δίωρο της 4ης Ιανουαρίου (της νύχτας της εξαφάνισης) τρία σήματα κινητών τηλεφώνων.

Ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου απολογήθηκε σήμερα και εν συνεχεία προφυλακίσθηκε. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το θύμα βλήθηκε πισώπλατα από καραμπίνα, αλλά ίσως προσπάθησε να αμυνθεί τελευταία στιγμή, καθώς φαίνεται να πυροβολήθηκε και στα χέρια και στα πόδια. Σε πρώτη φάση ο ιατροδικαστής κρίνει ότι μάλλον φονεύθηκε στην περιοχή εκείνη και δεν μετακινήθηκε, αλλά θα απαντήσει με σιγουριά επ΄ αυτού όταν ολοκληρώσει την νεκροτομή. Μπορεί επίσης η σορός να ήταν σε άλλο σημείο και να σύρθηκε εκεί από νερά ή από ζώα -και αυτό απομένει προς διευκρίνιση με το πέρας της πλήρους ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι