Με καρκίνο διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος – Στην Βρετανία εσπευσμένα ο Χάρι

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος – Στην Βρετανία εσπευσμένα ο Χάρι

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι, με καρκίνο διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει εσπευσμένα στη Βρετανία.

Σοκ στην Βρετανία από την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, στην οποία ενημερώνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και σήμερα άρχισε “τακτικές θεραπείες” στο Λονδίνο. Ο βασιλιάς Κάρολος υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στον προστάτη, ωστόσο -σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση- ο καρκίνος δεν εντοπίστηκε εκεί.

«Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή, χάρη στην πρόσφατη επέμβαση του στο νοσοκομείο. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατό. Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού, για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο».

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της επέμβασης, υπήρξε εύρημα που προκάλεσε ανησυχία και στη συνέχεια διαγνώστηκε ως μια μορφή καρκίνου. Αυτή η δεύτερη πάθηση θα λάβει τώρα την κατάλληλη θεραπεία».

Την ίδια στιγμή στην Βρετανία αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, μεταδίδει το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA που επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του δούκα του Σάσεξ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έχουν μετακομίσει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου ζουν με τα δύο παιδιά τους.

Ο 75χρονος βρετανός μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στον προστάτη και ξεκίνησε σήμερα κύκλο θεραπειών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι