Με λιντσάρισμα απείλησαν τον καθηγητή που μαχαίρωσε και κακοποίησε σκύλο

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Να λιντσάρει τον 53χρονο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και κακοποίησε σκύλο στη Νίκαια, επιχείρησε το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Πειραιά ανέβαλε την δίκη για τις 23 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά αποχώρησε ο κατηγορούμενος και οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να του πετάνε ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους -μπουκάλια, καφέδες- ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ένας από τους συνοδούς του μπήκε «ασπίδα» ανάμεσα στο πλήθος και στον 53χρονο, ο οποίος μπήκε γρήγορα στο ταξί και φυγαδεύτηκε μακριά από τα δικαστήρια Πειραιά. Και χθες είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω απο το σπίτι του και πετροβολουσε τα παράθυρα και την πόρτα.

Ο 53χρονος  φέρεται να δήλωσε ότι κρατούσε τον σουγιά για άμυνα. Επέμεινε ότι το σκυλί του επιτέθηκε και για αυτό του έκανε κεφαλοκλείδωμα και το μαχαίρωσε στα πλευρά και στους πνεύμονες. Ο δεύτερος δράστης -συνταξιούχος-  ζήτησε αναβολή της δίκης. Ο συνταξιούχος χτυπούσε και εκείνος το σκυλί με σιδηρόβεργα. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου υποστήριξε ότι τον είχε χάσει και τον αναζητούσε.

Η κατάσταση του σκύλου είναι κρισιμη. Ο φερόμενος ως καθηγητής μαθηματικών (υποστηρίζει ότι για λόγους υγείας κάνει μόνον ιδιαίτερα) σύμφωνα με τους γείτονές του προκαλεί καβγάδες εδώ και δέκα χρόνια σε όσους έχουν σκύλο στην περιοχή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει και εκείνος σκύλο και έκανε μήνυση στον ιδιοκτήτη του “αδέσποτου”.

Στο βίντεο ακούγονται πολλά “γαλλικά’

http://www.facebook.com/paola.elpaola.7/videos/134888028339791

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι