Με παλαιστινιακή μαντήλα Παπαδημούλης και Αρβανίτης – Διαμαρτύρονται για τη «συμφωνία του αιώνα»

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Σε βίντεο διαμαρτυρίας στο σχέδιο Τραμπ για το Μεσανατολικό, συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και Κώστας Αρβανίτης.

Φορώντας, παλαιστινιακές μαντήλες, οι δυο ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχουν στο βίντεο του ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, διαμαρτυρόμενοι για τη «Συμφωνία του Αιώνα» την οποία παρουσίασε ο Τραμπ τον προηγούμενο μήνα.

«Οι ευρωβουλευτές μας λαμβάνουν θέση για ένα κυρίαρχο, βιώσιμο και παρακείμενο παλαιστινιακό κράτος! Εκφράζουμε τη βαθύτατη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τις προοδευτικές δυνάμεις στο Ισραήλ, που αγωνίζονται για ειρήνη, δικαιοσύνη και ισότητα» αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο twitter.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι