Με ψυχολόγο ο αστυνομικός που κλείσθηκε στο σπίτι του όταν η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο

Κρήτη: Συνελήφθη 22χρονος στη Σητεία για ενδοοικογενειακή βία

Άνοιξε την πόρτα τελικά στους συναδέλφους του ο αστυνομικός που είχε, τρόπον τινά, ταμπουρωθεί στο σπίτι του, στην Ελευσίνα, όταν καβγάδισε με τη σύζυγό του, και εκείνη του είπε ότι θέλει διαζύγιο.

Η σύζυγος έφυγε από το σπίτι, αλλά ο άνδρας, ο οποίος υπηρετεί στα ΜΑΤ, κλείσθηκε στο υπνοδωμάτιο απελπισμένος. Η γυναίκα του μετά τον τσακωμό τους βγήκε από το σπίτι και ενημέρωσε τις Αρχές. Μεταξύ άλλων, στην κλήση της ανέφερε πως ο σύζυγός της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και εξέφρασε ανησυχίες για το τι μπορεί να έκανε μέσα στην απελπισία του. Πήγε επί τόπου διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και ψυχολόγος και δύο ώρες αργότερα ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι