Με τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας συναντήθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας συναντήθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης συναντήθηκε κατά την επιστροφή του στην Αλβανία με τον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας Πέτρο Γκικουρία προτού επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που προέρχεται από μία οικογένεια με παραδόσεις και αγώνες για τη Χειμάρρα και που φέρνει την εμπειρία του από την Αμερική, την όρεξη του, το κουράγιο και τη δύναμη να παλέψει για τα αυτονόητα», ειπε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπελέρης, και συμπλήρωσε:

«Είμαι περήφανος που με τιμά τόσα χρόνια με τη φιλία του. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί άξιο τέκνο της Χειμάρρας μας».

Ο κ. Γκικουρίας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Ο αγώνας του Φρέντι Μπελέρη για τη Δημοκρατία και το κράτος Δικαίου αποτελεί για όλους μας οδηγό. Και η στήριξη του στην υποψηφιότητά μου, είναι ύψιστη τιμή για μένα. Η Χειμάρρα έχει πια Ευρωβουλευτή. Ήρθε η ώρα από τις 4 Αυγούστου να αποκτήσει και Δήμαρχο».

Ο κ. Μπελέρης που είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές για να ορκιστεί στην Ευρωβουλή, είπε κατά την επιστροφή του σε αυτές: «Από την πρώτη στιγμή, είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνω χρήση της βουλευτικής ασυλίας μου. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η ζωή μου, εδώ είναι η σκέψη μου. Αν δε δικαιωθώ από τα αλβανικά δικαστήρια, ασφαλώς και θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το κράτος Δικαίου στην Αλβανία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και η ελληνική εθνική μειονότητα έχει υποστεί μια ιστορική αδικία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι