Με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας τηλεφωνήθηκε ο Πούτιν

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπεν Αμπντέλ Αζίζ Αλ Σαούντ συζήτησαν τις προοπτικές της από κοινού παραγωγής του ρωσικού εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα οι ηγέτες των δύο χωρών.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν και την προετοιμασία της συνόδου κορυφής των G20 μια που η Σαουδική Αραβία αναλαμβάνει την προεδρία της Ομάδας των Είκοσι.

Παράλληλα οι δύο ηγέτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των συμφωνιών τους που επέτρεψαν να σταθεροποιηθεί η παγκόσμια αγορά υδρογονανθράκων. Συμφώνησαν να συντονίσουν την περαιτέρω συνεργασία τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι