Με τρία κακουργήματα αντιμέτωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στις φυλακές οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών στον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση των τριών καταγγελλομένων αξιοποίνων πράξεων, αφού αξιολόγησε το σύνολο των στοιχείων και των καταγγελιών της δικογραφίας.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχει η καταγγελία μίας γυναίκας σύμφωνα με την οποίο ο ηθοποιός φέρεται ότι το 2008 την υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις που συνιστούν βιασμό μέσα στο θέατρο Ήβη, όπου είχε πάει να αναζητήσει εργασία. Η δεύτερη καταγγελία αφορά απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή στο θέατρο Μουσούρη το 2010 και η τρίτη καταγγελία έχει να κάνει με σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού το 2014.

Η δικογραφία διαβιβάζεται πλέον σε τακτικό ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο ηθοποιός θα κληθεί σε απολογία για τις πράξεις που του αποδίδονται. Ο ίδιος πάντως, στο υπόμνημα παροχής εξηγήσεων , που κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, έχει αρνηθεί το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι