Μεγαλοποιήθηκε η “τρομερή επίθεση” του πίτμπουλ

Μεγαλοποιήθηκε η “τρομερή επίθεση” του πίτμπουλ

Η αρχικά φερομένη ως άγρια επίθεση από πίτμπουλ στα Ψαχνά Ευβοίας, ήταν τελικά ένα μάλλον ήπιο δάγκωμα στο πόδι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο παθών δεν θα υποβάλει καν μήνυση και το γεγονός καταγράφεται ως ένα ατυχές συμβάν που δεν θα έχει συνέχεια.

Το θύμα όντως υπέστη τη δαγκωματιά, αλλά πήγε στο κέντρο υγείας για πρώτες βοήθειες, απ΄όπου και αναχώρησε 2 ώρες αργότερα, χωρίς να υπάρχει καν υπολογίσιμη αιμορραγία. Απλώς έγιναν τα δέοντα όπως σε κάθε περίπτωση δήγματος από ζώο.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η Αστυνομία, η οποία δεν έχει επίσημη καταγγελία από τον παθόντα, πιθανότατα γιατί υπάρχει καλή γειτονία με τον ιδιοκτήτη του σκύλου και το περιστατικό περιγράφηκε ως ατυχές συμβάν χωρίς ιδιαίτερη σημασία, τόσο για να υπάρξει έγκληση, ακόμη περισσότερο δε για να επέμβει αυτεπάγγελτα η αστυνομία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι