Μεντβέντεφ: Ήταν κοροϊδία οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν

Μεντβέντεφ: Ήταν κοροϊδία οι διαπραγματεύσεις με το Ιράν

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τις συνομιλίες των ΗΠΑ με το Ιράν «επιχείρηση συγκάλυψης, καθώς κανείς δεν ήθελε ιδιαίτερα να διαπραγματευτεί ο,τιδήποτε».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι σύντομα θα κάνει δηλώσεις για τις αμερικανικές και ισραηλινές επιθέσεις στο Ιράν, τις οποίες η Ρωσία είχε ήδη  καταδικάσει “προκαταβολικά” τις τελευταίες ημέρες.

Εν ω μεταξύ ο πόλεμος με την Ουκρανία συνεχίζεται, με τo ρωσικό υπουργείο Άμυνας να ανακοινώνει ότι η Ρωσία κατέλαβε άλλα δύο χωριά στο βορρά και ότι κατέρριψε 315 ουκρανικά drones, δέκα αμερικανικής κατασκευής πυραύλους HIMARS και έναν πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς Flamingo.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx