Μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβούλιου στις 11.00

Μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβούλιου στις 11.00

Συνεδριάζει σήμερα στις 11:00, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Το υπουργικό Συμβούλιο θα συζητήσει μία σειρά νομοσχεδίων.

Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το νομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και το νομοσχέδιο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για την κατάρτιση, τις δεξιότητες και τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Το απόγευμα, μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα μέτρα για τα Χριστούγεννα, εν όψει και την μετάλλαξης Όμικρον.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι