Μεσολόγγι: Τον άφησε σκοτωμένο για να τον “εξαφανίσουν” τα αγριογούρουνα

Μεσολόγγι: Τον άφησε σκοτωμένο για να τον “εξαφανίσουν” τα αγριογούρουνα

Στην πείνα των άγριων ζώων υπολόγιζε ο δολοφόνος για την εξαφάνιση του θύματός του

Εμφανή σημάδια από άγρια ζώα εντοπίστηκαν στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου, που ανεζητείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση του ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι, αυτό εκτός από τα τραύματα από πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου, έφερε και πολλές δαγκωματιές ζώων.

Ο θάνατος πάντως προκλήθηκε από βλήματα καραμπίνας σε πάνω από τρία σημεία στο σώμα του ηλικίας 31 ετών μετανάστη. Ο Κουτσικος εργαζόταν σε φωτοβολταϊκά στην Ιταλία και είχε έρθει στο Μεσολόγγι για να περάσει τις γιορτές με συγγενείς και φίλους, αλλά και για να πάρει πίσω τα δανεικά που του χρεωστούσε ο κατηγορούμενος πλέον για το φόνο του, ο 50χρονος κρεοπώλης.

Τα δόντια αγριογούρουνων και τσακαλιών άφησαν τα σημάδια τους στη σορό του άτυχου άνδρα, που όπως φαίνεται από τη νεκροψία (η νεκροτομή δεν ολοκληρώθηκε ακόμη) πυροβολήθηκε πισώπλατα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε βληθεί στην πλάτη, αλλά και στα χέρια και στα πόδια. Ο δράστης, όντας πιθανόν κυνηγός και ο ίδιος, γνώριζε ότι στην περιοχή υπήρχαν άγρια ζώα και “πόνταρε” στο ότι θα κατασπάραζαν τον νεκρό σε λίγες ώρες. Όμως δεν έγινε έτσι. Η σορός βρέθηκε σε αυλάκι και δεν ξέρει κανείς αν ήταν το σημείο που ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε πισώπλατα, ή αν σύρθηκε ως εκεί από άγρια ζώα.

Ο κρεοπώλης απολογήθηκε σήμερα και αρνήθηκε την ενοχή του για άλλη μία φορά, όμως η σορός δεν είχε ακόμη βρεθεί και πιθανόν τώρα πλέον, η στάση του να αλλάξει. Οι αποχρώσες ενδείξεις είναι πολλές πάντως, γιατί έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και κατέθεσε πολλά ψέματα, και για το πού κινήθηκε, και για το κινητό του, και για τη διαγραφή του GPS, και για το υποτιθέμενο ραντεβού του θύματος με άλλο άτομο και για τα χρήματα που όφειλε στον Κούτσικο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι