Μετά από καβγά, άνδρας κατήγγειλε Βολιώτη σαν τρομοκράτη που θα ανατίναζε αεροδρόμιο!

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Θύμα μεγάλης ταλαιπωρίας έπεσε την περασμένη Τετάρτη ένας  Βολιώτης, τον οποίο κατήγγειλε άτομο με το οποίο είχε οικονομικές διαφορές, ότι είναι «ψυχοπαθής τρομοκράτης που ετοιμάζεται να ανατινάξει ευρωπαϊκό αεροδρόμιο».

Ο άνδρας από τον Βόλο θα ταξίδευε με την οικογένειά του όντως σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, αλλά ενώ ετοίμαζε βαλίτσες, προσήχθη από την αστυνομία επειδή κάποιος κατήγγειλε ότι ήταν “τόσο τρελός, που θα ανατίναζε ένα αεροδρόμιο μόνος του”.

Μέχρι να διαπιστωθεί ότι ο καταγγέλλων ήταν άτομο με το οποίο πριν από μόλις 24 ώρες είχε τσακωθεί για οικονομικούς λόγους ο “τρομοκράτης”, ο άνθρωπος υποχρεώθηκε να εξετασθεί και από ψυχίατρο για να… διαπιστωθεί αν είναι ψυχοπαθής ή όχι και αν είναι ικανός να διαπράξει αυτά που κατήγγειλε ο εμπαθής “πληροφοριοδότης”.

Σύμφωνα με την σελίδα gegonota.news η οικογένεια του Βολιώτη αναμένεται να κινηθεί νομικά εις βάρος του άνδρα που έκανε την καταγγελία μετά την επιστροφή της από το ταξίδι στο εξωτερικό, γιατί τελικά έφυγαν για τον προορισμό τους μετά την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι