Μετά το προεδρικό και τα λούνα παρκ στα χέρια των Ταλιμπάν!

Μετά το προεδρικό και τα λούνα παρκ στα χέρια των Ταλιμπάν!

Την ώρα που χιλιάδες Αφγανοί εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο το Αφγανιστάν τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένα βίντεο που δείχνουν τους ισλαμιστές μαχητές των Ταλιμπάν να διασκεδάζουν σε λούνα παρκ και παιδικές χαρές!

Κλιπ που ανέβασε στο Twitter o ρεπόρτερ του Reuters Χαμίντ Σαλίζι, ο οποίος ζει στην Καμπούλ, δείχνουν μια ομάδα Ταλιμπάν να διασκεδάζουν, σαν μικρά παιδιά, σε λούνα παρκ στην πόλη, παίζοντας με τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα και ανεβαίνοντας ακόμα και στα αλογάκια του καρουζέλ!

 

Στα αλλόκοτα αυτά βίντεο, Ταλιμπάν, κρατώντας πάντα το όπλο τους, γελούν οδηγώντας τα αυτοκινητάκια στην πίστα με τα συγκρουόμενα.  Άλλοι ανεβαίνουν πάνω στο “καρουζέλ” του λούνα πάρκ!

 

Ακόμα ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φέρεται να τραβήχτηκε στο γυμναστήριο του προεδρικού μεγάρου της Καμπούλ, μετά την κατάληψή του από Ταλιμπάν. Στο κλιπ νεαροί μαχητές εμφανίζονται να δοκιμάζουν τα όργανα και τα βάρη, γελώντας και τραβώντας φωτογραφίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι