Μετά το πρώτο κατηγορηματικό “όχι”, τώρα δέχεται “περιορισμένο αριθμό τρακτέρ” ο Χρυσοχοΐδης

Μετά το πρώτο κατηγορηματικό “όχι”, τώρα δέχεται “περιορισμένο αριθμό τρακτέρ” ο Χρυσοχοΐδης

Εν όψει της αποφασισμένης καθόδου των τρακτέρ στην Αθήνα και της δήλωσης αγροτών ότι θα κατέλθουν ακόμα και με νταλίκες, φορτηγά και λεωφορεία, το υπουργείο που δίνει τις σχετικές άδειες για συγκεντρώσεις, μετά το πρώτο “όχι”, αλλαξογνώμησε και δηλώνει ότι η συγκέντρωση θα επιτραπεί ανάλογα με τον αριθμό των τρακτέρ.

«Αν ο αριθμός των τρακτέρ είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο, σε αυτή την περίπτωση θα επιτραπεί η είσοδος των τρακτέρ μέσα στον αστικό ιστό, αρκεί να μην κατέβουν όλα όσα βρίσκονται στα μπλόκα», αφήνει να διαρρεύσει το υπουργείο Προστασία του Πολίτη.

Αναμένονται πάνω από 60 λεωφορεία που θα φτάσουν στην Αττική. Το σχέδιο της ΕΛΑΣ είναι τα τρακτέρ να συνοδεύονται από περιπολικά της ΕΛΑΣ από το σημείο από όπου θα ξεκινήσουν μέχρι και την πλατεία Συντάγματος και θα δοθεί στους αγρότες υγκεκριμένη είσοδος στην πόλη και συγκεκριμένο δρομολόγιο που θα ακολουθηθεί μέσα στην Αθήνα. Επίσης έχει αποφασισθεί ανά περίπου 30 τρακτέρ να υπάρχει περιπολικό. Η αστυνομια θέτει επισης ως όρο να υπάρχει μια λωρίδα ανοιχτή στη λεωφόρο Αμαλίας ώστε να διεξάγεται η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι