Μετά το “φονιάς” για τον Πούτιν, ο Μπάιντεν είπε “πρόεδρο” την Καμίλα Χάρις

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Ενώ σήμερα μιλούσε στους δημοσιογράφους για τον εμβολιασμό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε «περιηγηθήκαμε ψηφιακά σε κέντρο εμβολιασμού με την πρόεδρο Χάρις», δίνοντας πάλι τροφή σε σχόλια.

Όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το λεκτικό ατόπημα του 46ου προέδρου των ΗΠΑ έκανε το γύρο του διαδικτύου με αρκετούς χρήστες του Twitter να μην εκπλήσσονται από τη νέα γκάφα του Μπάιντεν. Υπήρξαν όμως και κάποιοι που υποστήριξαν ότι αυτά τα συμπτώματα είναι φυσιολογικά δεδομένης της ηλικίας του – είναι 79 ετών. Υπενθυμίζεται, ότι πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του είχε αποκαλέσει την αντιπρόεδρο Καμίλα Χάρις «εκλεγμένη Πρόεδρο των ΗΠΑ».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι