Μεθαύριο η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής για τον Νίκο Παππά

Μεθαύριο η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής για τον Νίκο Παππά

Συγκροτήθηκε η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που θα ερευνήσει τους χειρισμούς του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και,ειδικότερα, για όσα κατήγγειλε ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 7 Απριλίου στις 10 το πρωί για εκλογή προεδρείου. Συνολικά, η επιτροπή αποτελείται από 18 μέλη: από την  Νέα Δημοκρατία μετέχουν οι  Κελέτσης Σταύρος , Μάνη – Παπαδημητρίου Άννα,  Μαρκόπουλος Δημήτριος, Μπαρτζώκας Αναστάσιος, Νικολακόπουλος Ανδρέας, Παπακώστα – Παλιούρα Αικατερίνη, Πλεύρης Αθανάσιος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Τσιγκρής Άγγελος και Χιονίδης Σάββας (δέκα βουλευτές).

Από τον ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν οι  Καλαματιανός Διονύσιος-Χαράλαμπος , Πολάκης Παύλος, Τζάκρη Θεοδώρα, Τζανακόπουλος Δημήτριος και Χατζηγιαννάκης Μιλιτιάδης (πέντε βουλευτές). Από το Κίνημα Αλλαγής μετέχει ο Βασίλης Κεγκέρογλου, από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ο Νίκος Καραθανασόπουλος και από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι