Μια ανάσα πριν από το χρίσμα ο Μπάιντεν – Μόνος με τη “νοθεία” ο Τραμπ

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Πηγές προσκείμενες στον Λευκό Οίκο αναφέρουν ότι ακόμα και στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, έχουν αποστασιοποιηθεί από τη θεωρία περί νοθείας, καθώς θεωρούν βέβαιη την εκλογή του Μπάιντεν αλλά και ακραία τη ρητορική περί καλπονοθείας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απο πλευράς του έκανε πάλι δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι το “εγώ” του αλλά η δημοκρατία:

«Δεν πρόκειται πλέον για μια μεμονωμένη εκλογική αναμέτρηση. Πρόκειται για την ακεραιότητα ολόκληρης της εκλογικής μας διαδικασίας. Οι Δημοκρατικοί αρνούνται την βασική αρχή ότι όλα τα νόμιμα ψηφοδέλτια πρέπει να καταμετρηθούν και όλα τα παράνομα ψηφοδέλτια δεν πρέπει να καταμετρηθούν. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι επιστρατεύοντας κάθε νόμο που υπάρχει».

Τα εκλογικά δεδομένα από την Πενσιλβάνια δείχνουν ότι ο Τραμπ δεν θα κερδίσει την επανεκλογή. (Προβάδισμα έχει ο Μπάιντεν και στη Τζόρτζια, αλλά εκεί οι ψήφοι θα ξαναμετρηθούν.) Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 98% των ψήφων στην Πενσιλβάνια, ο Μπάιντεν προηγείται, που σημαίνει σύμφωνα με το BBC ότι πλέον εξασφαλίζει τους 270 εκλέκτορες. Προγραμματίζει ήδη να εκφωνήσει διάγγελμα το βράδυ (στις ΗΠΑ) της Παρασκευής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι