Μιλάνο: Πέθανε 20χρονη αλλεργική που κατανάλωσε τιραμισού – Πωλείτο ως μη περιέχον γάλα

Μιλάνο: Πέθανε 20χρονη αλλεργική που κατανάλωσε τιραμισού – Πωλείτο ως μη περιέχον γάλα

Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια έχουν ξεκινήσει οι Αρχές στην Ιταλία μετά τον τραγικό θάνατο μίας 20χρονης γυναίκας που κατανάλωσε τιραμισού σε εστιατόριο στο Μιλάνο

Η άτυχη 20χρονη μαζί με έναν φίλο της φέρονται να είχαν δειπνήσει στο εστιατόριο στις 26 Ιανουαρίου του περασμένου έτους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή έπαθε αναφυλακτικό σοκ και πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο San Raffaele.

Πλέον οι δύο γυναίκες που διατηρούσαν το ζαχαροπλαστείο που προμήθευε το εστιατόριο κλήθηκαν να καταθέσουν ως κατηγορούμενες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Υποστηρλιζουν ότι δυστυχώς μπέρδεψαν τα τιμολόγια των vegan γλυκών (που δεν περιέχουν γάλα) με τα συνήθη τιραμισού που περιείχαν γάλα.

Υπενθυμίζεται ότι μια 17χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της όταν κατανάλωσε πρωινό σε ξενοδοχείο της Κρήτης, όπου είχα πάει με εκδρομή του σχολείου της. Το βούτυρο είχε μέσα γάλα και η έφηβη, αν και έκανε σχεδόν αμέσως την ένεση αδρεναλίνης που είχε μαζί της, υπέστη ανακοπή, από την οποία ανετάχθη μεν, αλλά όχι πλήρως. Ο εγκέφαλός της είχε μείνει χωρίς οξυγόνο πολλή ώρα και πέθανε μετά από νοσηλεία ενός μηνός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx