Μήνυμα του 112 για φωτιές στην Αρκαδία και Αργολίδα – Φωτιά και στην Κερατέα

Οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους των περιοχών Απιδίτσα και Χρούσα Αρκαδίας προκειμένου να απομακρυνθούν από αυτές και να κατευθυνθούν προς Μεγαλόπολη λόγω δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Φωτιά ξέσπασε και σε οικοπεδικό χώρο στην Κερατέα, ενώ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει και στην Αργολίδα.

Ειδικότερα το μήνυμα για την Αρκαδία αναφέρει: « Αν βρίσκεστε στις περιοχές Απιδίτσα και Χρούσα Αρκαδίας απομακρυνθείτε προς Μεγαλόπολη. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Άλλο μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Χωρέμη Αρκαδίας απομακρυνθείτε προς Βελιγοστή».

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει και σε δασική έκταση στην Λυρκεία Αργολίδος. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι βορείως της Λυρκείας και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 40 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος γίνονται ρίψεις από τρία ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Στους κατοίκους εστάλη το μήνυμα «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας Αν βρίσκεστε στις περιοχές Δούκα Βρύση & Κεφαλόβρυσο Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Λυρκεία. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx