Μήνυμα Χαρδαλιά για το Ραμαζάνι – “Προσευχηθείτε από το σπίτι”

Μήνυμα Χαρδαλιά για το Ραμαζάνι – "Προσευχηθείτε από το σπίτι"

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στον τρόπο που θα γιορταστεί φέτος το Ραμαζάνι, τονίζοντας ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις στους χώρους λατρείας.

«Σε ισχύ παραμένει και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την απαγόρευση λειτουργίας λατρευτικών χώρων όλων των δογμάτων, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η ΚΥΑ αφορά όλα τα δόγματα, όλες τις θρησκείες και τις πάσης φύσεως θρησκευτικές τελετές», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμα: «Κατά συνέπεια και για το Ραμαζάνι η λειτουργία των λατρευτικών χώρων επιτρέπεται μόνο κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία θρησκευτικού λειτουργού και του απαιτούμενου βοηθητικού προσωπικού. Συνολικά επιτρέπονται μέχρι 4 άτομα. Αγαπητοί συμπολίτες μας μουσουλμάνοι, θα πρέπει να προσευχηθείτε από το σπίτι σας. Τα τζαμιά θα είναι κλειστά για το κοινό».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι