Μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Πάτρα – “Τηρήστε τα μέτρα” (video)

Μήνυμα Χρυσοχοΐδη από Πάτρα – “Τηρήστε τα μέτρα” (video)

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε από την Πάτρα μήνυμα για την πλήρη και καθολική εφαρμογή των μέτρων την ερχόμενη Δευτέρα, την ημέρα γιορτής του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα.

«Ζητώ από όλους σας να έρθετε στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Ο κάθε Αχαιός έχει ένα καθήκον αυτοπροστασίας και μια ευθύνη προστασίας. Να μην αρρωστήσει ο ίδιος και να μην αρρωστήσει τους άλλους» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην ενημέρωση που είχε για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της πόλης, τονίζοντας ότι η πανδημία αντιμετωπίζεται από όλους συλλογικά και συντονισμένα, όμως τα κενά κρεβάτια στις ΜΕΘ αρχίζουν να λιγοστεύουν.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στους αυτοδιοικητικούς (ήταν παρόντες οι 5 Δήμαρχοι της Αχαΐας) λέγοντας ότι γνωρίζει πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τις τοπικές κοινωνίες.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας:

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι