Μισισίπι: 14χρονη πυροβόλησε τη μάνα της – Αποπειράθηκε να σκοτώσει και τον πατριό της

Μισισίπι: 14χρονη πυροβόλησε τη μάνα της – Αποπειράθηκε να σκοτώσει και τον πατριό της

Διπολική διαταραχή επικαλείται η υπεράσπιση για την 14χρονη που σκότωσε με τρεις σφαίρες τη 40χρονη μητέρα της, καθηγήτρια μαθηματικών, και αποπειράθηκε με άλλες τόσες να σκοτώσει τον πατριό της -που τον πέτυχε στον ώμο.

Ο λόγος που ώθησε ξαφνικά την έφηβο να σκοτώσει τη μητέρα της, είναι άγνωστος. Τώρα οι δικηγόροι της μιλούν για ψυχασθένεια, όμως μέχρι το φόνο δεν υπήρχε τέτοια διάγνωση. Στο βιντεο που είδαν οι ένορκοι, φαίνεται η μικρή ψύχραιμα να αναζητεί το ρεβόλβερ του πατριού της και εν συνεχεία να πηγαίνει στο υπνοδωμάτιο όπου βρισκόταν η μητέρα της. Ακούγεται ένας πυροβολισμός, μια κραυγή, δεύτερος πυροβολισμός, κραυγή, τρίτος πυροβολισμός και εν συνεχεία τίποτα. Η 14ρονη ψύχραιμα καλεί το κινητό της μητέρας της και όταν το εντοπίζει στέλνει μήνυμα στον πατριό της, ρωτώντας τον – ως υποτίθεται η σύζυγος- “πότε θα έρθεις σπίτι γλυκειέ μου;”. Εν τω μεταξύ καλεί και μια φίλη της που όταν φθάνει στο σπίτι, τη ρωτάει αν έχει δει ποτέ της πεθαμένο.

Όταν ο πατριός φθάνει στο σπίτι, η μικρή αρχικά κάνει την πανικόβλητη, εκείνος βρίσκει τη γυναίκα του νεκρή, αρχίζει να πιστεύει ότι κάποιος εισβολέας πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα και πάει να κλείσει τις πόρτες, όμως τότε τον πυροβολεί η θετή του κόρη, η οποία εν συνεχεία το βάζει στα πόδια με τη φίλη της. Εν συνεχεία συλλαμβάνεται. Ο πατριός είπε ότι ο βιολογικός πατέρας της εφήβου έκανε χρήση ναρκωτικών και πιθανόν να είχε δώσει ουσίες και στο παιδί. Είπε ότι οι σχέσεις όλων τους ήταν καλές και ότι δεν είχε καμία ένδειξη πως η μικρή είχε κάποιο πρόβλημα.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τώρα την 14χρονη και ο οποίος υποστηρίζει ότι η έφηβη «έχει απώλεια μνήμης» για 90 λεπτά την ημέρα του φόνου. Ο ίδιος είπε ότι η 14χρονη του είχε αναφέρει πως άκουγε φωνές που δεν υπήρχαν, αλλά ποτέ αυτές “οι φωνές” δεν την είχαν διατάξει να διαπράξει κάποιο έγκλημα. Η 14χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, καθώς φαίνεται ότι αφαίρεσε κάποια στιγμή από τις κάμερες του σπιτιού την κάρτα μνήμης -η κάρτα βρέθηκε αργότερα και έτσι οι αρχές είδαν το βίντεο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx