Μητσοτάκης από Helexpo – “Aσφαλή και αποτελεσματικά” τα εμβόλια

Μητσοτάκης από Helexpo – “Aσφαλή και αποτελεσματικά” τα εμβόλια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Helexpo στο Μαρούσι, δίπλα από το κτίριο Φάρος όπου στεγάζεται η Πολιτική Προστασία, για αυτοψία στο νέο εμβολιαστικό κέντρο.

Έτσι, στο κτίριο της Helexpo θα δημιουργηθεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στην Αθήνα. Ο κτίριο έχει ήδη ονομαστεί “Προμηθέας” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επιθεώρησε μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ενόψει της επίσημης λειτουργίας του τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

«Θα πρέπει να πείσουμε και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας οι οποίοι ενδεχομένως να είναι ακόμη καχύποπτοι, ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Και όλος ο επαγγελματισμός ο οποίος εκπέμπεται και μέσα από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων νομίζω ότι κατατείνει ακριβώς σε αυτό το μήνυμα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε «καλή αρχή» και στο κέντρο που θα δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη και ευχαρίστησε τα στελέχη που δραστηριοποιούνται σε αυτή τη διακλαδική επιχείρηση. Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Μάριος Θεμιστοκλέους Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι