Μητσοτάκης: Πάνω από 644 προϊόντα στη «Μόνιμη Μείωση Τιμής» – Στόχος να φτάσουν τα 1.000

Μητσοτάκης για Τέμπη: Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο σκύβοντας το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων που χάσαμε

Την αντιμετώπιση της ακρίβειας αλλά και της ανεργίας αναφέρει μεταξύ άλλων στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του ο πρωθυπουργός.

Στην σημερινή ανάρτηση του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στο πρόγραμμα «Μόνιμη Μείωση Τιμής» λέγοντας ότι έχουν ήδη ενταχθεί 644 προϊόντα από 35 βασικές κατηγορίες ενώ ο κυβερνητικός στόχος μας είναι οι κωδικοί να φτάσουν τους 1.000. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του χρόνου, επεκτείνεται το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης για το «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε και στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ και την δημιουργία 21.500 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης για ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών και άνεργους άνω των 67 έως 74 ετών που δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες, και θα επιχορηγείται το 75% του μισθού και ασφαλιστικών εισφορών έως τα 750 ευρώ μηνιαία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι