Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Δεν θα του κάνουμε τη χάρη, εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Θολό τοπίο στον δρόμο προς τις κάλπες: H αποσταθεροποίηση Μητσοτάκη και η ανεπάρκεια της πολιτικής του Tik Tok

«Δεν θα του κάνουμε τη χάρη, εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε εκλογές και τον οποίο κατηγόρησε ότι επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα.

Είπε αναλυτικά τα εξής: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι πρέπει να πάμε σε πρόωρες εκλογές. Και αναρωτιέμαι, ο ίδιος δεν ήταν που πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του έβαζε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές; Προσέξτε τώρα την αντίφαση: έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα ζητάει εθνικές εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα; Δεν θα του κάνουμε τη χάρη. Εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος τετραετίας».

Εν συνεχεία, κατά την ομιλία του σε πολίτες της Πολίχνης, είπε ότι στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη και ότι όσο πιο ισχυρή είναι η ΝΔ στις ευρωεκλογές, τόσο περισσότερο διεκδικητική θα είναι στην Ευρώπη την επόμενη μέρα, ώστε να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη χρηματοδότηση. Είπε επίσης ότι «η πολιτική σταθερότητα και η προσήλωση στην υλοποίηση του έργου μας δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να διαταραχθεί ως αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι