Μητσοτάκης: Tο gov.gr στην 2η θέση μεταξύ 70 εταιρειών ως προς την εμπειρία του καταναλωτή

Μητσοτάκης για Τέμπη: Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο σκύβοντας το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων που χάσαμε

«Το gov.gr βρίσκεται στην 2η θέση, μεταξύ 70 εταιρειών και οργανισμών, ως προς την εμπειρία του καταναλωτή», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι «ξεκινάμε την εβδομάδα με μια πολύ ευχάριστη είδηση».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «πρόκειται για την επισφράγιση μιας σκληρής δουλειάς που ξεκίνησε στην προηγούμενη κυβερνητική μας θητεία, με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του πολίτη με το Δημόσιο, να διευκολύνει την καθημερινότητά του. Είναι αποτέλεσμα της Ελλάδας που αλλάζει. Και δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι η ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου. Και θα το πετύχουμε!»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι