Μητσοτάκης – Τραμπ… Ήταν προγραμματισμένο, λέει η πρεσβεία

Μητσοτάκης – Τραμπ… Ήταν προγραμματισμένο, λέει η πρεσβεία

Επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ότι η συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είχε προγραμματιστεί για προχθές, Τρίτη 24/9.

“Είχε προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη. Δυστυχώς, λόγω περιορισμών στο πρόγραμμα, η συνάντηση τελικά ακυρώθηκε”, αναφέρει ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα”, τονίζει, “έχουν μακροχρόνια, ισχυρή και πολύπλευρη συνεργασία. Ο επικείμενος Στρατηγικός Διάλογος ΗΠΑ – Ελλάδας, στην Αθήνα υπογραμμίζει την αμοιβαία δέσμευσή μας για εμβάθυνση της συνεργασίας”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version